Vem vill du vara?

Kanske låter det som en konstig fråga för att redan har en idé om vem du är. Kanske känner du dig trygg som den du är och intresserar dig inte alls för förändring.

Fördelen med att ha känt på hur smärtsamt livet kan vara är att de som gör det tvingas in i ett sökande efter något som är bättre. Det här leder oftast till att människor börjar ta itu med sina liv för att hitta något som är mindre smärtsamt.

Efter en tids arbete kommer ofta insikter och en tacksamhet för att de plötsligen förstår varför de tvingats gå igenom all smärta i livet. De har lärt sig ovärderliga läxor fulla med information om sig själva och de gör väldigt ofta människor ödmjuka att acceptera sig själva.

När acceptansen kommer blir vi automatiskt snällare med oss själva. Vi släpper på motstånd och det öppnar dörrar för nytt. När vi öppnar dessa dörrar förstår vi också att mycket av det vi levt ut som varit smärtsamt kommer till oss för att vi ska väcka nya sidor hos oss själva. När öppenheten är närvarande kan vi därför fråga oss själva:

Vem vill du vara?

Du kan bestämma vem du vill vara. Du kan bestämma dig för att vara den du vill. Du kan bestämma dig för att leva det liv du vill leva. Du kan bestämma dig för dig!

Annonser
Det här inlägget postades i Bestämma, Läxor, Smärta, Trygghet och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s