Känslan som helar

Förändring är inte alltid något vi är medvetna om. Många gånger sker den på väldigt subtila plan och därav har många ofta en känsla av att saker och ting står still.

Vi människor är en del av naturen och precis som henne har vi bara två vägar att gå; framåt i utveckling eller bakåt i en illusion av stagnation. Dock står vi inte stilla när det känns så, vi förflyttar oss bara inte längre framåt.

När vi expanderar, är i rörelse och växer sker även förändringar inombords. Känslor som tryckts ned kommer upp till ytan och måste rensas undan.

Allt som legat i vägen och allt som hittills hindrat dig ifrån att skapa och leva ut den glädje och kärlek du har inom dig måste omstruktureras för att skapa plats för det nya. Det är dåstarka känslor ofta tar ett hårt grepp om oss. Det kan skapa tvivel – när känslan egentligen är ditt tecken på att du är på rätt väg.

Känslan och utvecklingen går hand i hand. De helar, stöttar och stärker varandra. De är oskiljaktliga och omöjliga att separera. Det tunga som dyker upp hänger samman med att du frigör dig och öppnar dörren för mer glädje – om du väljer att acceptera den och dess kraft.

Känslan är din indikator på att du är på rätt väg. Tillåt den att hela dig.

Det här inlägget postades i Annorlunda, Ansvar, Förändring, Flöde, Känslor och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s