Fokus

bullseye”Kontinuerligt fokus på din dröm i livet och visualisering tillsammans med känslor gör att det också manifesteras.”

Natalie Ledwell

När du fokuserar på det du verkligen vill i livet skapar du ett enormt fokus. Fokus är det som för dig framåt i livet och som gör att du kommer närmare dina mål. Fokus är som en katapult i den riktning du önskar färdas och det är du själv som trycker igång processen.

Det låter enkelt och det borde vara enkelt men många av oss måste lära oss att fokusera på det vi vill. Om det var enkelt skulle varenda människa välja att fokusera på sina drömmar och sin glädje i vardagen.

När du förstår processen kan du dock börja att stegvis välja in glädjen i ditt liv. Till slut kommer du över tröskeln och det blir lättare – det är funktionen av positivt fokus.

Fokusera på glädjen och bli gladare 🙂

Det här inlägget postades i Action, Agera, Ansvar, Bygger det goda, Fokus, Framgång, Glädjen, Inspiration, Intention, Intuition, Känslor, Kraft, Lärdom, Manifestation, Styrka, Upptäckande, Uppvaknande, Visdom, Vision. Bokmärk permalänken.

Kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s