Det du tror på omvandlas till din sanning……

flowJag hade en intressant diskussion med en kvinna här om dagen. Vi pratade om tillgångar i världen. När jag berättade om min syn på vårt universom som en skapande kraft i fullt flöde kikade hon skeptiskt på mig.

Jag tror att vi lever i ett generöst universum där alla har tillgång till det här flödet men det är våra begränsande trossystem som gör att vi inte alltid befinner oss i flödet. Vi ställer oss i vägen för oss själva genom de tankar vi har, som begränsar flödet – utan att vi förstår det. Vi ställer oss i vägen för vår egen kraft och det universella flödet genom att vi fokuserar på det vi inte vill ha och det som inte fungerar istället för att hålla blicken imot det vi önskar och vill ha.

Om vi vill lära oss att använda det här flödet så måste vi ta större ansvar för de trossystem som vi har och som vi lärt. För det vi tror på även om det pågår i det undermedvetna omvandlas till vår sanning.

Hur många gånger har du inte varit i situationer där du tänker att något inte går att genomföra? Tills någon lyckas bevisa att det vi inte trodde på faktiskt går att genomföra. Då börjar vi mjukna för vi har plötsligen bevis på att det gick.

Så länge vi har tankar som säger nej till det ena och andra blir det svårt att tillåta flödet vi har tillgängligt i vårt universum hela tiden. Så viktiga är våra tankar och så viktigt är det att vi stannar upp och ser över vad vi säger till oss själva i tystnad – på ett omedvetet plan.

Efter att ha jobbat med min mentor i många år är jag idag övertygad om att vi alla har tillgång till det här flödet – men vi måste lära oss att förändra det vi tror på, för det vi tror på omvandlas till vår sanning.

Det är därmed inte sagt att det är lätt att bli medveten om och förändra tankar…..eller vänta nu. Kanske är det också bara ett trossystem som håller oss tillbaka. Ja, kanske är det mycket lättare än vi många gånger tror……..

Annonser
Det här inlägget postades i Ansvar, Förändring, Sanning, Skapande kraft, Tankar, Tanke, universum. Bokmärk permalänken.

Kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s