Om mig

IMG_2860Jag är författare och föreläsare som ser självkännedomen som något av det viktigaste vi har i livet. Min passion har alltid varit att få lära mig mer om mig själv för det är min självkännedom som gör att jag känner kontakt med andra människor.

Mycket av dagens ohälsa grundar sig i att vi inte känner oss själva väl nog. Jag tror dessutom att det är en resa för varenda människa att lära känna mer av sig själv. En spännande sådan som kan ge oss mer glädje i livet om vi är villig att ta de första stegen vidare.

Mitt bästa råd till dig som söker är att hitta de människor som inspirerar dig att komma i kontakt med mer av dig så att du kan lära dig att använda mer av din egen inre potential – och leva ut den!

Vi är alla uppbyggda av samma skrot och korn och vi har alla våra fallgropar. Men det fina är att vi alla kan komma upp ur dem också genom självkännedom och en förståelse för att vi aldrig är så ensamma som vi kanske tror.

Att ställa sig frågan ”Hur kan jag använda mer av min inre potential?” är något som verkligen får människor att utvecklas. Gör det till en vana att fråga dig det så kommer du också att kunna använda den!