Inkubationslagen

fosterGenom att studera naturens lagar vet vi att det tar ca 21 dagar för ett ägg som värps att kläckas. Det tar cirka 30 dagar för ett morots frö att bli en morot. För oss människor tar det nio månader för en baby att utvecklas och naturligt överleva en födsel och en kvinna får sin mens en gång i månaden.

Detsamma gäller de frön vi planterar i vårt sinne, våra tankar. Det vi sår i vårt sinne är också det vi kommer att få skörda. Skillnaden är bara att vi inte alltid vet hur lång tid det tar för oss att fysiskt manifestera våra tankar och önskningar.

Har vi en förståelse för att vi måste jobba med att hålla fast vid de tankar vi också önskar skörda så kan vi tålmodigt jobba vidare i vår förståelse för processens naturliga gång. Vi föder då vår tillit och vår övertygelse om att det vi önskar också kommer att komma till oss.

Bär med dig att inkubationstiden för dina tankar kring det du önskar verkar till trots för att du inte ser fysiska bevis när du helst av allt önskar det. Släpp fram tålamodet och jobba tålmodigt emot det du önskar varje dag. Det du ger ditt fokus kommer slutligen att manifesteras in i ditt liv även på det fysiska planet.

”Det sinnet kan föreställa sig och tro på kan det också uppnå”

 – Napoleon Hill