Lagen om vibration

vibration1Många tror att lagen om attraktion är den primära lagen men den är en sekundär lag. Den primära lagen är lagen om vibration för det är den vibration du befinner dig i som gör att du drar till dig mer av detsamma.

Lagen om vibration visar oss att om vi vill skapa något nytt, något annat så måste vi gå in i den vibrationen till att börja med. Det finns otaliga ordspråk om att behandla andra som du själv vill bli behandlad, för att kunna känna äkta kärlek måste du först älska dig själv, det du ger är det du får osv.

Det är lagen om vibration som lyfts här och som visar att vi har alltid möjligheten med en högre medvetenhet att gå in i det vi önskar frekvensmässigt för att kunna skapa det på det fysiska planet. Grunden till detta är att vi alltid skapar allting två gånger. Först en gång i tankarna och sedan en gång ut i det fysiska.

När du vill skapa något – gå in i den frekvensen redan nu. Gör detta under korta perioder där du verkligen känner att du är där du vill vara redan nu känslomässigt. Då laddar du denna vibration och den drar med hjälp av lagen om attraktion till sig mer av det goda. Det vill säga att det du skapar då är på väg emot dig även om du inte kan se det ännu.

 

Kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s