Övningar

mediteraHär kommer jag fortlöpande att skriva ner enkla övningar som jag rekommenderar mina klienter att göra varje dag. Det är mycket mer effektivt att göra en övning i 5 minuter varje dag i 20 dagar är att göra en övning i flera timmar under en dag av de alla 20.

Det handlar om att skapa en rutin som ger dig mer stadga och trygghet i livet för när du tar dig tid att ta hand om dig och lyssna inåt så kommer du också att bli bättre på att lyssna på din inre stämma.

Jag rekommenderar också människor att göra samma övning under en längre tid och att börja med en av dem. När vi kommit till den punkten i livet när vi inser att vi vill skapa förändring är det lätt att bli överväldigade och önska förändra ALLT på en gång.

Vi måste se det hela som en process. Det finns inga mirakelkurer eller knappar att trycka på för att komma dit vi vill men de övningar vi gör varje dag hjälper oss verkligen att bygga upp och stärka oss så att förändring kommer. Så var snäll med dig själv och jobba i din takt om så bara fem minuter om dagen för att förändra en sak åt gången.

Jobba gärna samman med någon när du gör det här – för det kommer att stärka er båda.

Lycka till!