Självkännedom

regnbåge1Det viktigaste verktyget vi har när det gäller att hitta mer harmoni i livet är vår egen självkännedom. Att  inte känna oss själva så gott som vi kanske tror är ibland lite av en tröskel vi måste komma över. När vi kommer över den öppnar vi dock en helt ny värld.

Att förstå hur otroligt omedvetna vi människor är om våra beteenden och vanor är egentligen det första och viktigaste steget vi bör ta för att kunna njuta av vår harmoni.     Det gör oss inget gott i att tro att vi vet allt för då stänger vi också dörrarna till de möjligheter som finns runt omkring oss hela tiden.

Istället för att tro att vi vet precis vem vi är och vad vi klarar av i livet uppmanar jag alltid mina klienter till att vara nyfikna istället. Om du är nyfiken på dig själv som person och vill veta mer om vad du kan åstadkomma i livet så söker du också nya vägar för att komma dit.

Det bor en enorm kapacitet i oss alla och det är verkligen något vi alla kan lära oss att ta fasta på och börja använda i allt vi gör. Dock måste vi vara villiga att släppa på många gamla begränsningar för att hitta dit. Din självkännedom är därför din bästa vän.

Se till att lära dig något nytt om dig själv varje dag. Öppna dörrarna till lärdom, läkande och helande.