Tacksamhet

tackTacksamhet är något av det viktigaste vi kan utveckla för att skapa harmoni i vår vardag. När vi är tacksamma är vi helt enkelt i en harmonisk frekvens och vi tackar för det vi har och det vi går igenom.

Det här innebär att vara tacksam till trots för att vi upplever utmaningar i livet. Jag brukar påminna mig själv när jag blir utmanad på oönskade sätt att vara tacksam för att jag är medveten om min egen reaktion. Det är då jag kan göra ett val hur jag faktiskt vill agera i mitt liv. Det är i särklass det som gör oss människor mest kraftfulla av dem alla.

Övning:

Varje morgon när du stiger upp, ta dig tid att tänka över och skriva ner 10 saker, situationer eller personer du är tacksam för i ditt liv. Det du gör då är att du sätter upp en vibration och  en riktning i ditt liv som gör att du kommer att skapa mer upplevelser i livet att vara tacksam för.

Glöm inte bort att tacka dig själv för allt det fantastiska arbete du gör och tacka dig för att du tar dig tid att lära dig mer om hur du kan bli en mer kraftfull medskapare i ditt liv.

Gör densamma övningen på kvällen och om det så är det sista du gör så kommer ditt undermedvetna att jobba med dessa tacksamma tankar under natten för dig.

 

Kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s