Referenser

____________________________________________________________

”Jag har haft stor framgång med programmet Thinking into Results.  

Jag nådde mitt mål efter det sjunde kapitlet; att få jobba som lärare, skapa teater och samtidigt hjälpa unga människor.

Tack Ihren för att du varit en sådan bra coach som hjälpt mig på min resa till framgång!”

Christina Birthe Westberg

_____________________________________________________________

”Tusen tack för en givande kurs. Jag har framförallt lärt mig att det är viktigt att läsa böcker för att lära sig mera. Det som satte mesta spåren är den här ”väggen” av rädsla man ska igenom och den tunna knivseggen som skiljer framgång ifrån misslyckande.”

Sofie Funke

_____________________________________________________________

”Tack vare dig känner jag att jag verkligen är på väg mot mina mål.”

Sara Carlen

_____________________________________________________________

”Kursen har varit jätteintressant. Mycket egentligen självklara saker men som man förut inte tänkt på så djupt. Jag har börjat göra det jag verkligen vill och har slutat göra det som bara stjäl min energi i livet.”                                                                                               – Marie Fredby

______________________________________________________________

”För mig har det varit spännande och framförallt inspirerande och det har fått mig att aktivt tänka på att mitt liv är mitt ansvar och att jag faktiskt KAN förändra mitt liv till det JAG vill genom att vara medveten om vad jag fokuserar och tänker på. Med inspirerande ord från Ihrén som med full energi leder grupperna och inspirerar och uppmuntrar när det ibland varit en svacka har varit otroligt givande och framförallt roligt.“
Monica Sundin

_______________________________________________________________

”Jeg anbefaler kurset på det varmeste! Jeg kan virkelig skape mitt eget liv og for første gang skjønner jeg meningen med “å ta ansvar for sitt eget liv” Denne gangen vil jeg ikke bare lese, men også GJØRE noe.”
Beate Isaksen

_______________________________________________________________

”Ihrén er veldig inspirerende på sin måte å spre budskapet på. Jeg har lært meg viktigheten av å være utholdende og holde fokus på få ting om gangen. Jeg har blitt veldig inspirert og jobber veldig med å endre tanke-paradigmene, og jeg ser at jeg begynner å høste av det. Folk snakker til meg på en annen måte – fordi jeg gjennom å endre tankesett endrer kroppsholdning og attityd.”
Rita Sormul, Coach, Poet & Rådgivare

_______________________________________________________________

”Ihrén är en kraftfull och passionerad kvinna som lägger fokus på att skapa positiv förändring hos alla hon möter. När du arbetar tillsammans med henne så upplever du också närvaron av en person som vill hjälpa dig till förändring och som kan visa dig att nå dina mål. Hennes entusiasm för det hon gör är tillräcklig för att du ska börja tro på dig själv och att allting är möjligt!”
Stuart Doughty

_______________________________________________________________

“Ihrén är en dedikerad själ som inspirerar dig att skapa fantastisk förändring i ditt liv. Hennes ord kommer att hjälpa dig att bryta dig ut ut dina begränsande trossystem.”
Damien Meldrum, Grundaren till Open2life

________________________________________________________________

Kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s